Hasseltheeftwerk.be

Bedrijfspresentaties

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk richt zich voornamelijk op de procestechniek. We hebben vacatures voor ervaren operators, maar ook bieden we leer-werktrajecten voor mensen die graag opgeleid willen worden tot volwaardig operator. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de procestechniek te kunnen werken en om daarnaast bijvoorbeeld je Vapro te halen.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Nexus

Nexus

NEXUS staat voor logistiek interim management, project sourcing, supply chain consultancy en high level search & selection en werkt met een netwerk van specialisten om van uw supply chain een value chain te maken! Nexus is m.aw. een flexibele HR business partner met een volledige focus op Supply Chain & process improvement functies.

Onze klanten

Staffing NV ENG Connect bvba Z-Staffing AgriMatch Europe ISS Belgium Bedienden/Employés JAG Recruit DCP België Nexus Newroadz BV Redvice Staffcom Autobanen werving en selectie Green People Recruitment Retail Angels - Top Search Zeb Mobilityjobs Initial Ucare Kring vzw Fern Valley