Hasseltheeftwerk.be

Geleuken

Geleuken
Over Van Geleuken Infra BV

Vaak wordt vergeten dat ook onder de grond verschillende kabels en leidingen lopen. Hier bevindt zich echter (net als bovengronds) een uitgebreide infrastructuur van netwerken en distributienetten. In de huidige samenleving zijn water, gas, elektriciteit en diverse communicatienetwerken onmisbaar geworden. Deze zaken kunnen echter alleen worden vervoerd via grote hoeveelheden kabels en leidingen.

Van Geleuken Infra BV, tot voor kort genaamd Geleuken Kabelwerken BV, is al meer dan dertig jaar werkzaam op diverse gebieden binnen de ondergrondse infrastructuur. Wij hebben ons in al deze jaren gespecialiseerd in de aanleg van elektriciteits-, gas- en waterleidingen, installaties, bekabeling voor kabeltelevisie en communicatienetwerken als glasvezel. Verder houden wij ons bezig met de aanleg van rioleringen, bestratingen en grondwerken.
Onze klanten
Wij werken regelmatig samen met of voor grotere netwerkbeheerders als Enexis, BAM en de WML. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit voor het rijk, provincies, gemeentes, het bedrijfsleven, investeerders en vastgoedontwikkelaars. Door de diversiteit in klanten, verzorgt onze organisatie een breed dienstenpakket met betrekking tot ondergrondse infrastructuren. Wij zijn een onderneming die graag met u meedenkt over de mogelijkheden.
Keurmerken en certificaten Van Geleuken Infra
Van Geleuken Infra beschikt over de Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven (CKB) en de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA). Dit houdt in dat wij voldoen aan de CKB-eisen voor het leggen van kabels en leidingen, het maken van boringen en het uitvoeren van (water)bodemsaneringen. Tevens voldoet Van Geleuken Infra aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement; ISO 9001:2008 en wij zijn in het bezit van het BRL SIKB 7000 Procescertificaat voor de uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

VeroTech Infrawerk Uitzendbureau Arcadius Fern Valley DCP België Horecapartners Staffcom AgriFoodMatch BV Direct Search OUD Retail Angels TTA International Technical Forces JD Sports Sportvacature.be Steyaert Management Services Accord Group Shoptalent Sports Unlimited Retail B.V. Green People Recruitment BK2