Hasseltheeftwerk.be

Hoek Consultants B.V.

Hoek Consultants B.V.
Hoek Consultants aanvaardt en vervult Executive Search opdrachten voor toonaangevende organisaties (variërend in grootte) die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment.

Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel en operationeel.

Voor de opdrachtgever brengen wij zorgvuldig in kaart wat zijn of haar vraag is. Aan de hand daarvan ontwerpen we een helder en onderscheidend profiel. Daarbij zijn de vereiste competenties van wezenlijk belang.

Het zoeken van de juiste persoon doen wij door middel van het identificeren en gericht benaderen van kandidaten. We selecteren veelal door middel van een criteriumgericht interview. Onze benadering leidt ertoe dat wij een shortlist van kandidaten introduceren waar we voor instaan; die we kennen en waarvan we weten hoe zij in de markt bekend staan.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

ORBID HR Services Retail Angels - Sales & Marketing Zeb Arcadis Belgium DCP België ISS Belgium Studenten/Etudiants ISS Belgium Bedienden/Employés NetCare Green People Recruitment Z-Staffing Office Ucare S&L Job Solutions Sportvacature.be Pro-Vacature Polanski & Partners Jobsverzekerd Sports Unlimited Retail B.V. RETAILAngels Fizzle Autobanen werving en selectie Crossfield AgriFoodMatch BV Schuijl Logistieke Professionals